חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

פרוטוקול בתיק ה"פ 28272-05-11

: | גרסת הדפסה
ה"פ
בית משפט השלום תל אביב - יפו
28272-05-11
11.9.2011
בפני :
צחי עוזיאל

- נגד -
:
עובדיה סופר
:
1. אפי סופר
2. מאיר סופר
3. בנק מזרחי טפחות
4. בנק דיסקונט לישראל בעמ
5. רויטל סופר
6. פלאפון תקשורת בע"מ
7. המוסד לביטוח לאומי
8. אי.אר.אן. ישראל בע"מ
9. רוית סופר
10. כ.א.ל. חברת כרטיסי אשראי
11. רשות השידור/המשרד הראשי

פרוטוקול

המבקש מוזהר לומר את האמת.

כל הרכוש שייך לי, לפני כן אפי לא גר אצלי, עכשיו הוא חזר לגור אצלי, המצב שלו קשה, הוא חזר לגור אצלי לפני כחודשיים אך כל הרכוש שייך לי.

פסק דין

לפניי תובענה שהוגשה על דרך המרצת פתיחה ובה מתבקש ביהמ"ש ליתן פס"ד הצהרתי שלפיו המבקש הוא הבעלים של המיטלטלין נשוא תובענה זו, אשר מצויים בדירת ברחוב אלעזר 1 באור יהודה.

המשיבים לא התייצבו לדיון. המשיבים 3,4,7,8,10 ו-12 הודיעו לבית המשפט בכתב שהם מותירים את ההחלטה לשיקול דעתו.

לאחר שעיינתי בחומר שהונח לפניי ושמעתי את המבקש, נחה דעתי, כי ניתן להיעתר לתובענה וליתן את הסעד המבוקש, וכך אני פוסק.

הפיקדון שהופקד, ככל שהופקד, יוחזר לידי המפקיד.

המזכירות תשלח את פסק הדין למשיבים.

<#3#>

ניתן והודע היום י"ב אלול תשע"א, 11/09/2011 במעמד הנוכחים.

צחי עוזיאל, שופט

הוקלד על ידי: גד לשמן התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:

לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>